keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Bach on oikeaa

Maailmassa ei ole mitään mukavampaa kuin viihtyminen eikä mikään ole helpompaa. Mymmelin ei koskaan tullut surku niitä jotka hän tapasi ja saman tien unohti, eikä hän koskaan yrittänyt sotkeutua siihen mitä ne toimittivat. Hän katseli niitä ja niiden hosumista huvittuneena ja ihmeissään.

Niinpä senkin hosujat. Lopettakaa ja viihtykää sen sijaan.

Joooo minulla oli aivan kummallinen viikonloppu taas. Lahti on metallinen mutta reunat ovat pyöreät. Protu-uskonto ajauduttaa lukemaan Hattivattien salaisuutta kynttilänvalossa. Glögiä ja pipareita ja silputtuja sanomalehtiä ja jooooo

siiis mikä on tämä joo





Sitten maailman vaihto Helsinkiin.


Helsinki on jokin mielettömyys. Siellä voi tapahtua vaikka mitä ja voi mennä vaikka minne. Tänä sunnuntaina vain vähän saippuakauppaa ja kahvilaa, kaniininaivot ja oikean mansikan maku. Juuri sopiva pieni välikäynti, sopivasti ihan vähän liian pieni annos Helsinkiä.

Ensimmäisessä junassa ei saanut istua käytävällä. Toisessa junassa tyhjän perhehytin täytti liike. Kolme sielua matkalla Jyväskylään oli suunnitelma H, joka toteutui. Kidnappasin Usvan meille ja palautin seuraavana päivänä tunnin myöhässä. Randomius on aivan hyvä asia joskus. Kun menin uudestaan kotiin niin se oli muuttunut maailmojen tehosekoittimeksi. Onneksi se oli varsin lempeä, hämmensi vain hieman. Olin iloinen ja onnellinenkin sopivasti, en ajatellut ja vaikka ajattelin niin se oli silloin huvittavaa. Täytin vuoden lisää eteisessä, olin juuri kuullut kaikkien vieraiden hammasharjojen värit.


Tuo on jokin syntymäpäiväkakku luulen. Jouduin huijaamaan kun puhalsin, mutta sain oikeasti ne kaikki puhallettua kerralla koska uskon.

Yöllä satoi lunta ja se tuntui minusta ihan lämpimältä vaikka se oli oikeaa lunta.


Mielestäni tuo kyltti (kiitos Mandi.) olisi saanut olla tuossa vielä silloinkin kun tädit ja naapurit tulivat seuraavana päivänä käymään.

joooooaaaaaaaaaaMAAILMA

2 kommenttia:

  1. oot ihana, ihana, ihana

    terveisin josefiina

    VastaaPoista
  2. josefiina. sinäkin olet aika ihku, mutta vieä ihkumpi olisit jos soittaisit ja sanoisit "tule mun luo se ja se päivä siihen aikaan."

    VastaaPoista