keskiviikko 23. marraskuuta 2011

mato

Henkisen tasapainon teoria:

1. Normaalitila: ei juurikaan ajattelua. Soljuvaa, kaunista, helppoa.
2. Ajatukset kasaantuvat ajattelun puutteesta, siitä seuraa kohta 3: Ajattelu laukeaa, kaoottista, ahdistus, sattuu.
4. Turtumisvaihe: Väsyy ajatteluun, pakko tulla kotiin jo kuudelta normaalin iltayhdeksän sijaan. Uusia naksahduksia päässä. Maailman hetkittäistä tajuamista. "Sopiva myllerrys on hyvä". Ajattelemattomuusajattelun jälleenymmärtäminen.
------> takaisin lähtöpisteeseen.
Jakson pituus vuodesta yhteen minuuttiin.
Kritiikki: teoria toimii vain silloin tällöin.


Sain Madon. Melkein Etanan. Oikeastaan en haluaisi välttämättä mistään Lieroa. Mutta en pahastu jos saisin. Minä pidän Madosta. Vaikka alkuperäinen tavoitteeni olikin Liero. Läpipääseminen on nyt ehkä tärkeintä, myöhemminkin.

On hyvä että olen lukiossa. Vaikka lukio on kamalaa, kuolettavaa, ahdistavaa, rutiininomaista, normaalia. Hyvä silti. Hahahahhahahahaahhahhaahhahahahaah
aa

2 kommenttia:

  1. törkeen hyvä teoria! koska tunnistan sen niin selkeästi itsestäni. eilen illalla oli kaoottisuus, tänään turtuminen ja nyt pikkuhiljaa kohti normaalitilaa. toivottavasti saan kellua siellä nyt pidempään kuin viimeksi. mitä stressaantuneempi olen, sitä nopeampi on kiertokulku.

    VastaaPoista
  2. oooo ehkä teoriani saa maailmanvaltaisen ymmärryksen hoooo kivaa tiia. ei se että kaoottisuus vaan se että ymmärrys. :)

    VastaaPoista